06-52333401 info@happy2be-u.nl

Tarieven

Een coachtraject is altijd persoonlijk, daarom zal aan de hand van het intakegesprek samen met u besproken worden hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Als u een coachtraject aangaat, dan zal u aan het einde van het traject veel inzichten over u zelf hebben m.b.t. kwaliteiten, drijfveren, beperkende gedachtes en hoe u deze kan ombuigen naar helpende gedachtes en richtlijnen aan de hand van uw coachvraag.

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

                  In deze dure en onzekere tijd, kan ik me voorstellen dat het niet zo gemakkelijk is om voor een coachtraject te kiezen.                                                                                 Daarom kan in overleg, altijd een traject in termijnen worden betaald. 

 

Totaalpakket 1

Het Intakegesprek is kosteloos en zal ongeveer 30 minuten duren. In dit totaalpakket zijn er 4 sessies (1 – 1,5u). De sessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Aan het einde van het traject krijgt u een kort verslag met de verkregen tips en inzichten.

€ 345,- incl. BTW

Totaalpakket 2

Het Intakegesprek is kosteloos en zal ongeveer 30 minuten duren. In dit totaalpakket zijn er 8 sessies (1 – 1,5u). De sessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. U krijgt bij dit totaalpakket een goedverzorgd eindverslag van het gehele traject met de besproken methodieken, verkregen inzichten en tips.

€ 675,- incl. BTW

Extra sessie / zakelijk tarief 

U kunt ook losse sessies erbij plannen. Een sessie duurt ongeveer tussen 1 á 1,5 uur. Betaalt uw werkgever de coaching, dan geldt het zakelijke tarief. Neem hiervoor gerust contact met mij op. 

€ 89,- incl. BTW

Wij zijn aangesloten bij:

Contactgegevens:

Gabriële Melein

06-52333401

info@happy2be-u.nl

Overige gegevens:

Happy2be-u is gevestigd
te Leeuwarden (Friesland)

KVK-nr: 86425404