06-52333401 info@happy2be-u.nl

Prettig kennis te maken…

Gabriële Melein

Mijn naam is Gabriële Melein, 41 lentes jong en mijn hele leven lang heb ik altijd al met mensen willen werken. Dit is dan ook precies wat ik ben gaan doen na mijn studie als activiteitenbegeleider en later ook als verzorgende.

Tijdens mijn gehele loopbaan heb ik in het contact met anderen, het altijd erg mooi gevonden om het positieve te benadrukken en anderen te stimuleren vanuit zijn / haar kracht te werken en te leven. Naarmate ik ouder werd ben ik het 1 op 1 contact meer gaan waarderen en zo kreeg mijn passie een stimulans. Dat is ook het moment geweest dat ik heb besloten om als professioneel coach te gaan werken.

Samen met de ander, die coaching zoekt, de uitdaging aangaan om het leven (nog) mooier te maken. Het is prachtig om te zien hoe iemand aan de hand van bepaalde vragen, zelf de antwoorden vindt en komt met oplossingen of mogelijke oorzaken. Want ook al zou je het anders willen, wanneer we een verandering willen, ben je zelf de aangewezen persoon om die verandering waar te maken.

 

Wij zijn aangesloten bij:

Contactgegevens:

Gabriële Melein

06-52333401

info@happy2be-u.nl

Overige gegevens:

Happy2be-u is gevestigd
te Leeuwarden (Friesland)

KVK-nr: 86425404